pui mare
cartofi
500 g suc de rosii
sare, piper, rozmarin dupa gust
1 pahar vin rosu
Mod de preparare Friptura de pui cu garnitura de cartofi la cuptorPuiul se portioneaza, se spala, se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, rozmarin si se pune intr-o tava intinsa. Cartofii se curata de coaja, se spala, se taie bucati si se pun in tava langa pui. Se acopera cu apa si se introduce tava in cuptor! Dupa jumatate de ora se toarna sucul de rosii si paharul cu vin. Se lasa la cuptor pana scade zeama si pana cand sunt patrunse bine. Serviti cu placere!
Friptura de porc cu mere coapte si sos de coacazeSursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/20-de-retete-de-friptura-pentru-revelion-ingrediente-deosebite-care-vor-transforma-masa-festiva-intrun-adevarat-deliciu_676d02fdedd149539500d7b2Declinarea răspunderii !!!
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.