5 legume pe care nu trebuie să le mai cureți de coajă. Toată lumea face această greșeală

acum 1 saptamana 10

De cele mai multe ori arunci coaja legumelor. Ar trebui să te gândești de două ori înainte de a face acest lucru pentru că sunt pline de fibre, antioxidanți și vitamine. Iată cele 5 legume pe care nu trebuie să le mai cureți de coajă. Vezi la ce concluzii au ajuns specialiștii.

Coaja legumelor conține în cele mai multe cazuri antioxidanți, fibre și alți nutrienți esențiali pentru sănătatea ta. Cu toate acestea, o cureți și o arunci fără să stai pe gânduri în cele mai multe dintre cazuri. În felul acesta nu doar că pierzi o mulțime de vitamine, dar coaja poate aduce un plus de aromă și de textură, contribuind la întreaga experiență gustativă.

Cartofi

Cartofii sunt foarte folosiți în bucătăria românească și în aproape orice situație sunt curățați de coajă, deși este plină de nutrieți. Coaja cartofilor este o sursă importantă de fibre, vitamine și minerale, scrie Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/5-legume-pe-care-nu-trebuie-sa-le-mai-cureti-de-coaja-toata-lumea-face-aceasta-greseala_67b5aa078fa2c479a31eba02

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.