A fost dezvăluită rețeta sarmalelor servite la nunta Monicăi Bârlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. Chef Petrișor Tănase, despre ingredientul secret

acum 2 ore 5
Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheorghiță au ales să își delecteze invitații cu un meniu ales cu foarte mare atenție, format din aperitiv, pește, sarmale și friptură.

Sursa: https://adevarul.ro/showbiz/vedete/a-fost-dezvaluita-reteta-sarmalelor-servite-la-2393433.html

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.