A murit cea mai în vârstă persoană din SUA. Ajunsese la venerabila vârstă de 115 ani VIDEO

acum 3 ore 7

Cunoscută drept „Regina Elizabeth din Houston”, Elizabeth Francis a murit săptămâna aceasta la vârsta de 115 ani, devenind astfel cea mai în vârstă persoană din Statele Unite şi a treia cea mai în vârstă persoană din lume, scrie CNN.

Francis a fost una dintre puţinele persoane clasificate ca supercentenare, o persoană care trăieşte până la vârsta de peste 110 ani.

Pereţii camerei lui Francis sunt tapetaţi cu plăci, proclamaţii şi felicitări de ziua ei înrămate de la fostul preşedi...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/a-murit-cea-mai-in-varsta-persoana-din-sua-ajunsese-la-venerabila-varsta-de-115-ani-video_671df39f9b85e17c0a3ac132

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.