Agenția Fitch confirmă ratingul Bucureștiului la BBB minus, cu perspectivă stabilă

acum 2 ore 10

Fitch Ratings a confirmat vineri ratingurile pe termen lung în valută şi monedă locală ale Bucureştiului, la „BBB minus”, cu perspectivă stabilă, se arată într-un comunicat al agenţiei de evaluare financiară.

Confirmarea reflectă opinia nemodificată a Fitch conform căreia, pe termen mediu, performanţa operaţională a oraşului şi nivelul datoriei vor rămâne în linie cu alte oraşe care au sustenabilitatea datoriei de categorie „aa”, în pofida presiunilor asup...

Sursa: https://tvrinfo.ro/agentia-fitch-confirma-ratingul-bucurestiului-la-bbb-minus-cu-perspectiva-stabila/

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.