Albalux, mașina de spălat rufe din Epoca de Aur. Cum arătau reclamele la mașinile de spălat rufe fabricate la Cugir

acum 2 ore 13

Primul lucru care sare în ochi privind reclamele la mașinile de spălat din anii ’60 și ’70 ai secolului trecut este numele care pune accent pe dezirabilitate (Lux) și pe funcționalitate (Automatic). La acea vreme, mașinile de spălat Albalux erau un simbol al modernității și reclamele transmit același lucru, scrie

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/alba-lux-masina-de-spalat-rufe-din-comunism-cum-aratau-reclamele-la-masinile-de-spalat-rufe-fabricate-la-cugir_671e4ffc8c3c571454533b92

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.