Alertă alimentară în magazinele românești: E-Coli și stafilococ auriu, în carnea de pui și de porc

acum 9 luni 65

Șapte produse din carne proaspătă au fost testate într-un laborator din Austria. 

Specialiștii spun că animalele au fost îndopate cu antibiotice, iar bacteriile ar fi devenit rezistente la acestea. 

Într-un lot de piept de pui s-a găsit stafilococ auriu, iar în cazul cârnaților de porc, rezultatele au ieșit pozitive pentru E-coli. 

Cel care a plătit pentru buletinul de analize este Gabriel Păun, un cunoscut activist de mediu. Bărbatul avertizează că probabilitatea ca românii...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/alerta-alimentara-in-magazinele-romanesti-ecoli-si-stafilococ-auriu-in-carnea-de-pui-si-de-porc_65b8824b8be60269983276c8

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.