Alimentația cu restricții de timp crește riscul de boli cardiovasculare. Concluziile unui studiu național

acum 7 luni 30
O strategie populară de pierdere în greutate care limitează orele în care pot fi consumate calorii poate dubla aproape de două ori riscul pe termen lung al unei persoane de a muri din cauza bolilor cardiovasculare, potrivit unei noi cercetări, în special în rândul persoanelor cu boli cardiovasculare sau cancer.

Sursa: https://ziare.com/alimentatie/alimentatie-restrictii-slabit-greutate-risc-deces-boli-cardiovasculare-1859197

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.