Unele alimente cresc riscul apariției de demență. Ce spun doctorii despre asta și care sunt aceste alimente de care trebuie să ne ferim.
Ce alimente cresc riscul apariției de demențăConform unui nou studiu, realizat în Japonia, anumite alimente pot crește riscul de a dezvolta demență, dacă sunt consumate frecvent. Este vorba despre produsele de patiserie, cea mai importantă sursă de grăsimi trans, scrieSursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/alimente-care-cresc-riscul-aparitiei-de-dementa-toata-lumea-le-consuma-in-mod-frecvent-desi-sunt-cele-mai-periculoase_66b0bc602a631d22a833e652 Declinarea răspunderii !!!
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.