Carnea roșie se regăsește printre aceste alimente care cresc tensiunea arterială. Procesul de metabolizare a cărnii roșii în organism poate elibera compuși care pot ridica nivelurile tensiunii arteriale. În această categorie, se numără: carnea de porc, carnea de vită, carnea de miel, carnea de capră și carnea de vițel.
Alimentele sărateConsumul ridicat de sodiu poate ridica nivelurile tensiunii arteriale, Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/alimente-care-cresc-tensiunea-arteriala-ce-trebuie-sa-eviti-cel-mai-mult-sa-consumi_66b48b80e6ea4422e75918d2 Declinarea răspunderii !!!
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.