Alimente care inhibă și ucid celulele canceroase. Top 5, cele mai bogate în antioxidanți
acum 4 luni
38
1. Ceaiul verde
Ceaiul verde este bogat în antioxidanți, în special epigalocatechina galat (EGCG), un compus care a demonstrat efecte anticancerigene. Studiile sugerează că EGCG poate inhiba creșterea celulelor stem canceroase și poate duce la moartea acestora.
2. Nucile
Nucile sunt o sursă excelentă de acizi grași omega-3, polifenoli și alte substanțe fitochimice care au proprietăți anticancerigene. Studiile au arătat că un consum regulat de nuci poate reduce riscul de cancer de sân, pr...
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.