Alimente pe care nu este nevoie să le ții în frigider. De ce recomandă specialiștii asta

acum 4 ore 4
Pâinea

Multe persoane păstează pâinea în frigider pentru a-i păstra prospețimea cât mai multe zile. Din păcate, la temperaturi scăzute amidonul recristalizează ceea ce face ca pâinea să se întărească mult mai repede.

Dacă ai cumpărat pâine în cantitate mai mare decât aveai nevoie și vrei să o păstrezi cât mai proaspătă ține-o într-o cutie închisă etanș, la temperatura camerei. Află mai multe despre ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci zilnic pâine.

Cafeaua

Cafeaua păstrată la frigider nu își va păstra aroma din cauza faptului că o vei scoate la temperatura camerei. Schimbările dese de temperatură vor forma condes în recipientul în care o păstrezi, iar aroma se va pierde. În plus, va absorbi aromele mâncărurilor din frigider.

Cafeaua se păstrează cel mai bine în recipiente de metal, închise etanș, într-un loc uscat.

Mierea

Mierea ținută la rece se va cristaliza mult mai repede. Mierea se păstrează foarte bine la temperatura camerei, în borcan de sticlă bine ...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/alimente-pe-care-nu-este-nevoie-sa-le-tii-in-frigider_6788f1706507b57b271142a2

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.