Potrivit nutriționistei Lisa Andrews, anumite alimente consumate frecvent pot să blocheze arterele, să ridice nivelul colesterolului și să contribuie la creșterea în greutate.
Puiul prăjit
Deși puiul este considerat o sursă slabă de proteine, odată ce este pane și prăjit în ulei, devine o sursă importantă de grăsimi și colesterol.
„Puiul este considerat de obicei una dintre cele mai slabe surse de proteine. Dar puiul prăjit nu este,” susține Lisa Andrews, pentru shefinds.
O bucată de piept de pui prăjit de 113 grame conține aproape 300 de calorii, 15 grame de grăsimi, 4 grame de grăsimi saturate și peste 300 mg de sodiu, factori care cresc riscul de boli cardiovasculare și fac dificilă menținerea unei greutăți sănătoase.
Cheeseburgerii
„Prepararea tradițională cu carne tocată grasă, brânză bogată în grăsimi și chi...

acum 2 ore
10




















English (US) ·
Romanian (RO) ·