Alimentele care cresc riscul de cancer, boli de inimă și diabet. „Nu există o cantitate minimă sigură”

acum 4 ore 11
Există dovezi puternice că „nu există o cantitate sigură” de carne procesată de consumat, spun experții în nutriție ca răspuns la un nou studiu privind legătura dintre dietă și riscul unor boli majore, inclusiv cancer, diabet de tip 2 și boli de inimă. Cercetătorii au descoperit, de asemenea, riscuri crescute cauzate de consumul de băuturi îndulcite cu zahăr și acizi grași trans.

Sursa: https://ziare.com/alimente-nesanatoase/carne-procesata-bauturi-zahar-risc-boli-1951549

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.