Alimentele care pot contaminate cel mai ușor cu bacterii și pot deveni periculoase pentru sănătate

acum 3 ore 10

Poate că pe lista ta se află alimente pe care le consideri sănătoase, dar, dacă vei ține cont de părerea Dr. Bryan Quoc, chimist alimentar din SUA, s-ar putea să decizi să le scoți pe unele dintre ele. Specialistul în Siguranța Alimentară a vorbit cu jurnaliștii de la „Daily Mail” și le-a spus ce produse nu ar pune niciodată în coșul de cumpărături.

Fructele și legumele deja feliate ne pun sănătatea în pericol

Ai pus fructe sau legume pe lista de cumpărături? Ca să fii sigur că faci alegerea bună, optează pentru fructele sau legumele cu coajă, la kilogram, nu pentru cele deja feliate și ambalate!

Expertul a dezvăluit că fructele și legumele deja feliate din supermarketuri pot conține bacterii dăunătoare, care pot expune oamenii la riscul unor infecții „potențial letale”: „Pachetele de mango, pepene galben și ananas tăiate cubulețe sunt mult mai susceptibile de a conține bacterii dăunătoare, precum E.coli, decât fructele întregi”...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/alimentele-care-pot-contaminate-cel-mai-usor-cu-bacterii-si-pot-deveni-periculoase-pentru-sanatate_67d7ea90274c974d665d23a2

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.