Supa de pui nu este doar reconfortantă, ci și un aliment extrem de benefic pentru stimularea producției de colagen. Carnea de pui, în special părțile cu țesut conjunctiv precum coapsele și tobele, conține cantități semnificative de colagen. Dacă pregătiți supă, nu aruncați pielea și oasele, deoarece acestea sunt adevărate surse de colagen care ajută la revitalizarea pielii.
2. PeștePeștele este un alt aliment de top în stimularea producției de colagen, în special datorită colagenului de pește. Acesta are o biodisponibilitate ridicată, ceea ce înseamnă că este ușor absorbit și utilizat de organism. Solzii și pielea de pește sunt o sursă suplimentară de colagen, deci asigurați-vă că le includeți în alimentația zilnică.
3. Albușuri de ouAlbușurile de ou sunt o sursă excelentă de prolină, un aminoacid care joacă un rol esențial în producția de colagen. Consumați mai multe albușuri de ou în micul...