Alimentele pe care să nu le ții niciodată unele lângă altele. Există riscul să se deterioreze mai repede
acum 5 luni
16
Dacă nu dispui de prea mare spațiu de depozitare în bucătărie, în camară sau în frigider, iată câteva trucuri care te vor ajuta să păstrezi alimentele proaspete. Cele mai sensibile legume
sunt broccoli, varza de Bruxelles, morcovii, conopida, castraveții, salata, ceapa și dovleceii.
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.