Alimentul care poate reduce riscul de cancer. Se găsește în toate magazinele

acum 1 ora 3

Reducerea riscului de cancer poate fi mai simplă decât credeți. Potrivit The Times of India, există un aliment comun care ar putea juca un rol important în prevenirea cancerului, fără ca dumneavoastră să observați.

Ciupercile, un ingredient modest și adesea trecut cu vederea, ar putea fi cheia unei sănătăți mai bune pe termen lung. Compușii din ciuperci pot susține mecanismele naturale de apărare ale organismului, influențând inflamația, activitatea celulară și căile legate de dezvoltarea cancerului.

Cum ajută ciupercile la protecția zilnică împotriva cancerului

Ciupercile se integrează aproape neobservat în mâncăruri, dar compușii lor acționează constant în culise. Ele ajută organismul să gestioneze stresul oxidativ, unul dintre factorii subtili în riscul de cance...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/alimentul-care-poate-reduce-riscul-de-cancer-se-gaseste-in-toate-magazinele_694158b354b3143b0b4b8106

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.