Alimentul care reduce riscul de atac de cord. Cardiolog: „Scade colesterolul și are un impact uimitor”

acum 2 zile 11
Un cardiolog a dezvăluit că un aliment îi poate ajuta pe oameni să reducă riscul de a suferi un atac de cord. Dr. Jay Shah a împărtășit că beneficiile acestui produs obișnuit sunt legate de colesterol și de tensiunea arterială.

Sursa: https://adevarul.ro/stil-de-viata/viata-sanatoasa/alimentul-care-reduce-riscul-de-atac-de-cord-2436450.html

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.