Anca Alexandrescu, anunț bombă! Noi înregistrări care dovedesc legătura dintre ROMPREST și Statul paralel, prezentate, marți seară, de la ora 21.00: "E un moment istoric"

acum 1 saptamana 14

"In aceasta seara voi prezenta probe suplimentare, inregistrari suplimentare care vor dovedi ca tot v-am spus de-a lungul timpului in legatura cu legatura dintre Romprest - oamenii de la Romprest - si Florian Coldea e foarte clara.

Acest Tocaci este un fost apropiat al lui Florian Walter, astazi apropiat al gruparii Coldea-Dumbrava. Acesta - intr-una din inregistrarile pe care o sa o prezint in aceasta seara - foloseste din nou numele meu si se exprima in genul <<Daca aceste inreg...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/politica/anca-alexandrescu-anunt-bomba-noi-inregistrari-care-dovedesc-legatura-dintre-romprest-si-statul-paralel-prezentate-marti-seara-de-la-ora-2100-e-un-moment-istorci_6627902f957663016816bb27

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.