La Hanul lui Manuc, la verificarea prin cântărire a porțiilor de mâncare servite clienților, au fost identificate de către comisarii ANPC diferențe de gramaj cuprinse intre 70 și 200 de grame.
În blocul alimentar s-au găsit preparate culinare finite și semipreparate depozitate în agregate frigorifice de refrigerare fără că acestea să conțină pe etichetă data limita de consum. Ținand cont de cele constatate produsele devin nesigure consumului uman.
Au fost identificate produse de cofetărie depozitate in vitrine frigorifice destinate răcirii băuturilor.
Se foloseau vitrine frigorifice destinate răcirii băuturilor, unde se depozitau produse alimentare neambalate, aceste agregate frigorifice nefiind recomandate în alimentația publică.
In zona de depozitare uscat/coloniale tubulatura de aer prezenta rupturi și exfolieri ale materialului (izolare termica și fonică din folie de aluminiu).
Au fost aplicate 2 sancțiuni în valoare de 15.000 lei (2500 lei).
Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/anpc-activitatea-suspendata-si-amenzi-usturatoare-pentru-3-localuri-celebre-din-centrul-vechi-frecventate-zilnic-de-zeci-de-turisti-straini_67ce95390f9a8f05a543a3d2
Declinarea răspunderii !!!
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.