Comisarii ANPC au amendat SC Caius Catering SRL, cantina Facultatea Arhitectură, cu 20.000 de lei.
Comisarii ANPC au găsit mai multe deficiențe. Astfel, au fost identificate materii prime și preparate finite fără elemente de identificare, depozitate necorespunzător, cu data limităa de consum depășită, utilizarea de agregate frigorifice tip răcitor pentru băuturi utilizate pentru păstrarea produselor alimentare, agregate frigorifice neigienizate, cu vopsea exfoliată. Pereții din blocul alimentar erau neigienizați, cu infiltrații și vopsea exfoliată, paviment neigienizat cu gresie ciobită, cu depuneri de praf și resturi alimentare. În zona spălătorului de vase pereții sunt murdari, cu prezență de mucegai. De asemenea, comisarii ANPC au găsit vase și ustensile cu grad de uzura avansat.
ANPC a dispus oprirea definitivă de la comercializare și retragerea din circuitul consumului uman a 92 kg, în valoare de 3619 lei, pre...