Anunțul MApN, după ce Rusia a atacat cu drone obiective de la granița cu România. 4 aeronave au decolat pentru monitorizarea situației

acum 2 ore 6
După ce locuitorii din nordul județului Tulcea au primit în cursul nopții de joi spre vineri un mesaj Ro-Alert cu privire la drone care se îndreptau spre ținte ucrainene aflate la granița cu România, MApN a transmis vineri, 27 septembrie, că patru aeronave au fost ridicate de la sol.

Sursa: https://adevarul.ro/stiri-interne/evenimente/anuntul-mapn-dupa-ce-rusia-a-atacat-cu-drone-2390858.html

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.