Curtea a stabilit că legea a fost „elaborată cu atenție” pentru a aborda exclusiv controlul exercitat de o entitate străină, făcând parte dintr-o inițiativă mai amplă a Congresului și a președinților anteriori, menită să contracareze o amenințare națională de securitate asociată cu China, scrie BBC.
TikTok și compania sa mamă, Bytedance, au respins în mod constant acuzațiile referitoare la legăturile lor cu guvernul chinez.
Compania a anunțat că va continua lupta, având de gând să se adreseze Curții Supreme a Statelor Unite, în speranța că aceasta va susține dreptul americanilor la libertatea de exprimare, așa cum a făcut în trecut. Reprezentanții aplicației au afirmat că legea se bazează pe „informații eronate” și că o interdicție ar reprezenta o formă majoră de cenzură asupra cetățenilor americani.
Declinarea răspunderii !!!
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la sp1.rss.news@gmail.com și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.