Ardeiul iute în alimentație, antioxidant și agent anti-obezitate. Mayașii îl foloseau pentru a trata astmul

acum 10 luni 29
Ei bine, ardeiul iute poate fi cât de iute se poate ar spune unii, dar asta depinde de gust și de cum ni l-am educat în timp. Pentru că, vă vine să credeți sau nu, dacă adăugăm treptat ardei tot mai mult și tot mai iute în mâncare, papilele noastre gustative se vor obișnui în timp, iar mâncarea nu ni se va mai părea atât de condimentată.

Sursa: https://jurnalul.ro/viata-sanatoasa/ardei-iute-capsaicina-alimentatie-antioxidant-antiobezitate-mayasi-astm-957296.html

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.