Așa faci cel mai bun pește la cuptor. Ingredientul secret pentru un preparat sofisticat
acum 7 luni
44
Ingrediente:
1 somon întreg, nu prea mare3 fire de praz2-3 linguri ulei de măsline1 pahar de vin alb4 căței de usturoi, tocat mărunt5 crenguțe de cimbru, proaspete, de preferat1 pahar de apă1 grepfruit, de mărime medie, tăiat în felii de 1 cm grosimesarepiperMod de preparare
Preincalzeste cuptorul la 180 grade Celsius. Curata prazul si taie-l pe lung, apoi taie felii de aprozimativ 1,5 cm, astfel incat sa obtii mici semiluni. Asigura-te ca pestele este bine spalat si curatat de s...
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.