Aspicuri și deserturi: Cum se folosește gelatina - granule și foi

acum 10 luni 32
În cele mai multe cazuri, gelatina este folosită pentru prepararea anumitor deserturi fără coacere și ne gândim la mousse-uri, unele creme, jeleuri și chiar la glazuri fine pentru torturi.

Sursa: https://jurnalul.ro/timp-liber/culinar/gelatina-folosire-granule-foi-mousse-prajituri-jeleu-aspic-952251.html

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.