Atenție la consumul unui aliment: Provoacă cel mai mare risc pentru boli de inimă, au descoperit savanții

acum 7 luni 30
O cercetare amplă efectuată de experții de la Universitatea din Adelaide, Australia și publicat în revista Food Science Nutrition, a făcut o descoperire alarmantă pentru sănătate. Cercetătorii au constatat, după analiza informațiilor din 217 țări, că consumul de carne roșie și albă, un aliment apreciat în lume, crește riscul de boli de inimă. ...

Sursa: https://ziare.com/consum-carne/consum-carne-risc-boli-inima-studiu-australia-pericol-sanatate-1857602

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.