Automatizarea proceselor termice în industria alimentară: control mai bun, pierderi mai puține

acum 5 ore 7
Dacă lucrezi în industria alimentară, știi deja cât de important este controlul temperaturii. De la coacere și fierbere până la pasteurizare, refrigerare sau congelare, fiecare etapă a procesului de producție implică un anumit regim termic, esențial pentru calitatea produsului și siguranța consumatorului.

Sursa: https://jurnalul.ro/continut-platit/automatizarea-proceselor-termice-in-industria-alimentara-control-mai-bun-pierderi-mai-putine-1002113.html

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.