Bătălia pentru Republica Moldova. Maia Sandu l-a lăsat mut pe Alexandr Stoianoglo

acum 2 ore 10

În cadrul unei dezbateri electorale, fără moderator, care a avut loc duminică, înainte de turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, Maia Sandu i-a adresat lui Stoianoglo o întrebare despre beneficiile paşaportului românesc."Acum, când vorbim despre România, eu vreau să vă întreb un lucru aici: Domnule Stoianoglo, dumneavoastră sunteţi cetăţean european, pentru că sunteţi cetăţean al României, dar la referendum nu aţi vrut să susţineţi acest lucru. De ce credeţi că dumneavoastră trebuie să ...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/batalia-pentru-republica-moldova-maia-sandu-la-lasat-mut-pe-alexandr-stoianoglo_671e3998cf90945cef772102

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.