Iuțeala și beneficiile ardeiului iute pentru sănătate provin de la o substanță chimică numită capsaicină. Din punct de vedere istoric, adaosurile picante la alimente au ajutat la prevenirea deteriorării în climatele calde înainte de inventarea refrigerării. Proprietățile antimicrobiene ale capsaicinei inhibă până la 75% din creșterea bacteriilor.Adăugarea de ardei iute, sosuri și condimente picante în alimentație continuă să ne protejeze de toxiinfecțiile alimentare, chiar dacă acum refrigeră...
Beneficiile ardeiului iute pentru sănătate pe lângă faptul că îmbunătățește metabolismul și promovează pierderea în greutate
Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/lifestyle/beneficiile-ardeiului-iute-pentru-sanatate-pe-langa-faptul-ca-imbunatateste-metabolismul-si-promoveaza-pierderea-in-greutate_65d8f98a5193a77a24042d03
Declinarea răspunderii !!!
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.