Beneficiile mai puțin cunoscute ale mâncării de fasole - Efecte miraculoase asupra corpului
acum 10 luni
60
Bogată în antioxidanți: Fasolea este o sursă excelentă de antioxidanți, cum ar fi flavonoidele și polifenolii. Acești compuși ajută la combaterea stresului oxidativ și la reducerea riscului de boli cronice, precum cancerul și bolile de inimă.
Reglează glicemia: Fasolea are un indice glicemic scăzut, ceea ce înseamnă că eliberează zahăr în sânge într-un ritm mai lent. Acest lucru ajută la menținerea nivelurilor de zahăr în sânge stabile și previne creșterile bruște ale glicemiei....
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.