Remediu pentru răceală
Vinul fiert ține simptomele de răceală departe. Asta mai ales pentru că e lichid cald și ajută sistemul imunitar, însă și prin prezența ingredientelor folosite de obicei, care au și ele proprietăți benefice.
Mai mult, un studiu mai vechi a constatat că persoanele care beau mai mult de 14 pahare de vin pe săptămână au un risc cu 40% mai mic de a răci decât cei care nu consumă vin roșu.
Este bogat în antioxidanți
Strugurii roșii sunt surse excelente de antioxidanți, dar te-ai fi gândit că poți prelua acești antioxidanți și consumându-i sub formă de must sau vin? Evident, vorbim despre cantități moderate.
Reduce riscul de boli cardiovasculare
Strugurii au în compoziție și resveratrol, care se păstrează în vin și îi dau acestei băuturi proprietăți anti-aging, având în același timp grijă de inima ta și contribuind la buna funcțiune a sistemului circulator. Și chiar există numeroase studii care arată că vinul roșu poate aju...

acum 1 saptamana
6






















English (US) ·
Romanian (RO) ·