Ceaiul, indiferent de natura acestuia se prepară la fel, simplu, se fierbe apa și se face o infuzie, depinde de ce tip de ceai avem. Dacă vorbim de ceaiul vrac, se va utiliza un instrument care ține ceaiul în apă atât cât este nevoie. Dacă vorbim de ceaiul la pliculeț, este mai ușor, dar, și acesta se va ține în apă atât cât este nevoie.
Se consumă, după gustul fiecăruia, cu miere, zahăr sau simplu. Turcii și partea asiatică, consumă zilnic, de mai multe ori pe zi, ceai negru neîndulcit, foarte concentrat, având, astfel un gust amărui, dar plăcut.
Ceai de mentă: 9 beneficii suprinzătoare pentru sănătateDespre ceaiul de mentă, am citit foarte multe și am aflat că, pe lângă ameliorarea durerilor de stomac, acesta este bun și pentru multe alte afecțiuni:
1. Reduce durerile de capÎncearcă să pui de un ceai de mentă atunci când te confrunți cu o durere îngrozitoare de cap. Sau dacă durerea nu este atât de rea încât să iei pastile dar totuși vrei să treacă, încearcă o ca...