Beyoncé, alături de Kamala Harris, la un miting electoral din Texas: Este timpul să cântăm un cântec nou

acum 3 ore 7

Beyoncé, originară din Houston, a urcat pe scenă la mitingul de campanie al vicepreședintei Kamala Harris, din acest oraș texan. Superstarul a fost introdus de mama sa, Tina Knowles. Artista a ieșit pe scenă alături de colega sa Kelly Rowland, fostă membră Destiny’s Child, potrivit CNN.

Originară din Houston, Beyoncé a declarat mulțimii prezente la mitingul d...

Sursa: https://tvrinfo.ro/beyonce-alaturi-de-kamala-harris-la-un-miting-electoral-din-texas-este-timpul-sa-cantam-un-cantec-nou/

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.