Biden afirmă că face „tot posibilul” pentru a evita extinderea conflictului în Orientul Mijlociu. ”Ne continuăm eforturile”

acum 2 ore 10

Preşedintele american Joe Biden s-a arătat duminică îngrijorat de tensiunile din Orientul Mijlociu şi a asigurat că face „tot posibilul” pentru a evita extinderea conflictului, notează AFP.

„Vom face tot posibilul pentru a evita izbucnirea unui război mai larg. Şi ne continuăm eforturile”, a declarat liderul de la Casa Albă.

Tensiunile au crescut considerabil în ultimele zile, cu zeci de morţi şi mii de răniţi în Liban, cauzate de o serie de expl...

Sursa: https://tvrinfo.ro/biden-afirma-ca-face-tot-posibilul-pentru-a-evita-extinderea-conflictului-in-orientul-mijlociu-ne-continuam-eforturile/

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.