1. Cașcavalul - de ce este adesea mai gras?
Cașcavalul este, în general, mai gras decât multe tipuri de brânză. Acest lucru se datorează procesului de maturare și ingredientelor folosite. Cașcavalul este de obicei produs din lapte integral, ceea ce îi conferă un conținut mai ridicat de grăsimi. Procesul de maturare, de asemenea, poate concentra grăsimile, făcând cașcavalul să aibă un profil nutrițional mai dens.
Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/sanatate/branza-sau-cascavalul-care-aliment-e-mai-gras-si-ce-pericole-prezinta-pentru-sanatate_662744c1f1b5875ad655c6fdDeclinarea răspunderii !!!
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.