Bucură-te de mujdeiul de usturoi fără să-ți mai faci griji în legătură cu mirosul înțepător! Trucul banal, care te scapă de griji
acum 2 ore
3
Multe persoane evită însă să mănânce mujdei de usturoi din cauza mirosului înțepător cu care se confruntă după ce l-au consumat. Rețeta care te ajută să îl prepari fără să mai existe acest miros specific.
Cum se prepară mujdeiul
Usturoiul tratat termic, adică prăjit sau copt, reprezintă baza excelentă pentru un sos gustos și delicios, iar partea bună este tocmai mirosul mai puțin înțepător.
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.