Bulgur, rețetă de pilaf turcesc cu roșii și ardei. Un preparat ideal pentru perioada postului
acum 4 saptamani
11
De ce bulgur?
Bulgurul este un produs din grâu integral măcinat grosier, plin de fibre, vitamine și minerale. Este ușor de gătit, are o textură pufoasă și un gust neutru, ceea ce îl face perfect pentru diverse combinații culinare. În plus, conținutul său scăzut de grăsimi și bogăția de fibre îl fac o opțiune sănătoasă pentru orice dietă.
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.