Bulion tradițional românesc. Rețeta originală de pastă de roșii recomandată de Radu Anton Roman

acum 4 luni 19

Înainte de a explica modul în care se realizează preparatul, Radu Anton Roman adresa, în careta sa, o mică ironie gospodinelor care au renunţat să mai folosească ingredientele naturale, preferându-le pe cele obţinute industrial. Este vorba despre sosuri de roşii ambalate în conserve, pline conservanţi şi alte ingrediente chimice.

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/bulion-traditional-romanesc-reteta-originala-de-pasta-de-rosii-recomandata-de-radu-anton-roman_6684f586f4ca3a5c3e3438a2
Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.