Cafeaua dezvoltată în Franța, cultivată în Mexic și băută în România

acum 2 ore 84
La ibric sau espressor, fierbinte sau rece, „neagră” sau cu lapte, zahăr și arome, cafeaua este mai mult decât un produs, este un obicei, un liant social și profesional, tabiet și răsfăț, dar și multă muncă de cercetare, dezvoltare, testare, cultivare și recoltare, prelucrare și transport.

Sursa: https://adevarul.ro/stil-de-viata/magazin/cafeaua-dezvoltata-in-franta-cultivata-in-mexic-2460599.html

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.