Atunci când prepari supe sau ciorbe, experții în gastronomie te sfătuiesc să torni sarea la final, pentru că ingredientul potențează gustul. Preparatele din pește și fructe de mare se vor întări și vor căpăta un gust neplăcut, dacă le pui sare mult prea devreme, înainte de a le prepara pe aragaz.
Articolul Sursa: https://www.romaniatv.net/cand-se-pune-sare-pe-cartofii-prajiti-secretul-pentru-a-avea-cartofi-aramii-si-crocanti-ca-la-restaurant-greseala-majora_8099936.html Declinarea răspunderii !!!
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.