Caponata siciliană. Cum să faci acest preparat mediteranean. REȚETA

acum 2 luni 21

Primul pas cu care vei începe va fi să speli vinetele și să le tăi cubulețe. Roșiile se vor curată de coajă, iar apoi se vor tocă mărunt. La fel vei proceda cu ardeiul și ceapă, le vei tocă mărunt.

Nu uită nici de cățeii de usturoi, care vor trebui curățați și tocați mărunt. Nu este obligatoriu să cureți măslinele de sâmburi, însă îți recomandăm să o faci, asta dacă nu ai cumpărat unele deja curățate.

După aceea, ocupă-te și de ierburile aromatice. Toacă mărunt pătrunjelul, mentă ...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/caponata-siciliana-cum-sa-faci-acest-preparat-mediteranean-reteta_66c8f01601ff484ba977f9f4

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.