Care este cel mai bun ulei pentru prăjit. Greșeala care poate compromite total preparatul

acum 10 luni 49

Punctul de ardere sau de fum, adică acea temperatură la care uleiul încins începe să producă fum și să genereze radicali liberi în alimente, este cel mai important aspect care trebuie luat în considerare.

Este recomandat să alegi un ulei pentru prăjit al cărui punct de ardere este ridicat. Cu toate că unele uleiuri conțin mulți antioxidanți, punctul de ardere este scăzut, motiv pentru care ar trebui evitat atunci când vrei să-l utilizezi pentru prăjit.

Uleiul de rapiță are tempera...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/care-este-cel-mai-bun-ulei-pentru-prajit-greseala-care-poate-compromite-total-preparatul_65b8dc4d4a67db25a90b3302

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.