Care este cel mai mare pericol atunci când consumi piftie - Puțini știu asta despre răcituri
acum 10 luni
57
Iată care sunt principalele aspecte care pot reprezenta un risc pentru sănătate în cazul consumului excesiv sau incorect al piftiei:
Conținutul ridicat de grăsimi: Piftia este adesea preparată din carne cu un conținut ridicat de grăsimi, cum ar fi slănina sau carnea de porc cu grăsime. Consumul excesiv de grăsimi saturate poate contribui la creșterea nivelului de colesterol din sânge, crescând astfel riscul de boli cardiovasculare.
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.