Care este, de fapt, cea mai potrivită verdeață pentru ciorba de văcuță. Îi conferă aroma perfectă. Multe gospodine nu știu asta

acum 3 ore 9

Ingrediente, ciorba de văcuță clasică: 

650 g carne de vita, taiata cubulete400 ml suc de rosii2 morcovi medii2 cepe mari3 cartofi medii1 ardei gras1 telina medie1 legatura patrunjel proaspatulei de maslinesareCiorbă de fasole cu costiță afumată. Rețeta veche din anul 1955

Mod de preparare:

Incepe prin a spala si curata bine legumele, apoi taie morcovii rondele, iar telina, ardeiul gras si cartofii, cubulete. Ceapa o vei toca marunt. Pune aproximativ 4 litri de apa intr-o oala si adauga carnea de vita, tocata cubulete. Lasa carnea sa fiarba pana cand se formeaza spuma deasupra (aproximativ 20 de minute), pe care o vei indeparta cu ajutorul unei spumiere. Mai lasa carnea la fiert pentru inca 20-30 de minute, indepartand, din cand in cand, spuma care se formeaza.

Odata ce nu se mai formeaza spuma, ...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/care-este-de-fapt-cea-mai-potrivita-verdeata-pentru-ciorba-de-vacuta-ii-confera-aroma-perfecta-multe-gospodine-nu-stiu-asta_67ac8b33220b45532e56fd82

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.