Incepe prin a spala si curata bine legumele, apoi taie morcovii rondele, iar telina, ardeiul gras si cartofii, cubulete. Ceapa o vei toca marunt. Pune aproximativ 4 litri de apa intr-o oala si adauga carnea de vita, tocata cubulete. Lasa carnea sa fiarba pana cand se formeaza spuma deasupra (aproximativ 20 de minute), pe care o vei indeparta cu ajutorul unei spumiere. Mai lasa carnea la fiert pentru inca 20-30 de minute, indepartand, din cand in cand, spuma care se formeaza.
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.