Care este, de fapt, garnitura cea mai potrivită pentru pește. Secretul dezvăluit de marii bucătari
acum 2 ore
12
Rețeta de crap la cuptor1 crap întreg (aproximativ 1-2 kg)4-5 cartofi medii2 morcovi mari1 ardei gras roșu2 roșii mari1 ceapă mare2 dovlecei mici4-5 căței de usturoi1 crenguță de rozmarin sau cimbru proaspăt100 ml vin alb3 linguri ulei de măslinesarepiperboia dulce după gust1 lămâie.Mod de preparare
Crapul se spală bine și se usucă cu un prosop de hârtie. Se fac câteva crestături oblice pe ambele părți ale peștelui, pentru a pătrunde mai bine aromele.
Se condimentează generos cu sare, piper și boia, atât la interior, cât și la exterior. În crestături și în interiorul peștelui se introduc felii subțiri de lămâie și câteva frunze de rozmarin sau cimbru.
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.