Pieptul este apreciat pentru conținutul scăzut de grăsimi, în timp ce pulpele sunt considerate mai suculente și aromate. Totuși, experții susțin că există o parte a puiului mai sănătoasă decât ambele variante: mușchiul de pui.
De ce mușchiul de pui este considerat cea mai sănătoasă parteMușchiul de pui este o porțiune mai puțin cunoscută, situată pe spatele pieptului, sub forma unor benzi subțiri de carne. Această parte se remarcă prin conținutul său ridicat de proteine, frăgezimea naturală și absența grăsimilor.
Conform specialiștilor în nutriție, 100 de grame de mușchi de pui conțin:
Aproximativ 110 calorii25 de grame de proteine de înaltă calitateDoar 1 gram de grăsimeAceastă compoziție nutritivă face din mușchiul de pui o alegere ideală pentru persoanele care vor să-și mențină masa musculară, să slăbească sau să urmeze o dietă sănătoasă, scrie Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/care-este-este-cea-mai-sanatoasa-parte-din-carnea-de-pui-ce-recomanda-nutritionistii_67d96ff16416b33c661bad03 Declinarea răspunderii !!!
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.