Produsele dulci de patiserie
De obicei, grăsimile folosite la prepararea acestor alimente sunt uleiuri vegetale rafinate sau margarină, care pot cauza inflamație sistemică, inclusiv cerebrală. Glutenul prezent în făina albă poate perturba echilibrul florei intestinale și provoca inflamații la persoanele sensibile. De asemenea, studiile au arătat că zahărul consumat în exces crește riscul de a dezvolta demență, susțin specialiștii!
Pâinea și pastele
Carbohidrații rafinați precum pâinea și pastele nu afectează doar silueta, ci și sănătatea creierului. Pentru a reduce expunerea la această substanță nocivă, specialistii recomandă evitarea pâinii și a pastelor convenționale care conțin grâu.
Agenţia Internaţională pentru Cercetarea Cancerului a inclus glifosatul pe lista substanțelor „probabil cancerigene pentru om”. Totuși, în ciuda disputelor publice și a dezbaterilor științifice, Comisia Europeană a decis, ...

acum 1 luna
3























English (US) ·
Romanian (RO) ·