Dacă ți-ai propus să scapi de kilogramele în plus și nu știi ce tip de ulei este mai bine să consumi, Mihaela Bilic spune ce trebuie să faci pentru a îți atinge obiectivul.
Grăsimile sunt necesare pentru o mai bună funcționare a organismului, însă consumul lor trebuie limitat atunci când obiectivul este scăderea în greutate. De curând, medicul Mihaela Bilic a vorbit despre două dintre cele mai folosite uleiuri din bucătăria românilor și cum influențează ele drumul către o siluetă de vis și o stare de sănătate optimă.
Uleiul de floarea soarelui sau cel de măsline?
Într-o postare publicată pe contul său de Facebook, nutriționista a spus diferențele nutritive majore ale celor două tipuri de ulei asupra organismului, dar și impactul lor direct asupra gustului mâncării.
„Uleiul de măsline conține acizi grași esențiali Omega-9, cu rol inflamator, (…). Are un punct de ardere înalt, este stabil, însă schimbă gustul mâncării pe care ...

acum 1 ora
6





















English (US) ·
Romanian (RO) ·